| yce |
Date: Sunday, 2008-03-16, 9:51 Am | Message # 1 |
Admin
Group: Administrators
Respect: 8
Status: Offline |
Toti adminii serverului Yce.Idle.Ro Sunt Obligati sa viziteze in fiecare zi Situl/Forumul Pt a vedea ce mai apare nou Reguli/Pluginuri/comenzi etc. Si sa dea recomandare celor care cred ei ca merita admin !! Deci cand cineva va mai face o cerere de admin pe acest forum..adminii cu drept de ban..Sa sa uite la acea cerere si daca crede ca merita admin sai lase o recomandare ! PS: Adminii ce nu sunt activi pe forum..au posibilitatea de a pierde din slot !
Va Voi ajuta cu tot ce Voi Putea ! Faceti cate Un Klick Pe reclamele Google |
| |
| |
| IONEKO |
Date: Monday, 2008-06-16, 9:35 Am | Message # 2 |
Imi Place Aici
Group: Users
Respect: 1
Corect! Eu vizitez forumul de cel putin 5 ori pe zi si cand voi avea admin cu mai multe litere voi sta si mai mult,este de datoria adminului sa aiba grija de forum si de server,asa ca deabia astept sa-mi intru in atributii!Si da-ti si click pe reclamele google,ca nu va doare mana si mai se castiga si un banut! Daca ma primiti si pe mine v-a sunt recunoscator!Va fi tare sa ne reunim la sfarsit de saptamana si sa vb la un suc,la o pizza!Va fi fain!
FEEL THE ENERGY! |
| |
| |
| yce |
Date: Monday, 2008-06-16, 9:44 Am | Message # 3 |
Admin
Ok sper sa facem echipa buna..:) apreciez
| |
| |
| IONEKO |
Date: Saturday, 2008-06-21, 8:18 Am | Message # 4 |
Imi Place Aici
Group: Users
Respect: 1
Ce tari sunt mascotele de mai sus!Adica eu sunt ala care se prabuseste de atat baut si tu te uiti nedumerit la mine intrebandu-te de ce am cazut?fain!
FEEL THE ENERGY! |
| |
| |
| yce |
Date: Saturday, 2008-06-21, 9:25 Am | Message # 5 |
Admin
aha
| |