| yce |
Date: Sunday, 2008-03-16, 3:28 Am | Message # 1 |
Admin
Group: Administrators
Respect: 8
Status: Offline |
In primul rand o sa ai nevoie de unul dintre programele urmatoare:gamecam(cel recomandat de catre mine , si cel pe care il voi folosi in acest tutorial) sau fraps. ---Instalare si configurare Gamecam--- 1.Downloadati programul de Aici! , si apoi instalatil. Dati yes la aparitia ferestrei referitoare la instalarea unor codecuri 2.Rulati Profile manager din Start>All Programs>Game Cam 3.In stanga jos a ferestrei care va apare da-ti click pe butonul new profile si apoi selectati executabilul jocului in care veti filma, in cazul nostru Counter-strike (Half-Life) respectiv hl.exe. *3. La target param scrieti:-console -game cstrike 4.La Adevanced puteti schimba setarile inregistrari:resolutie,calitate,FPS 5.In meniul Hot Keys aveti lista cu tastele programului. Pentru a putea folosi tastele trebuie sa le apasati in combinatie cu o alta (default este “\”) 6.Dupa ce v-ati ales preferintele , dati close. 7.Rulati GameCam din aceeasi cale ca la pasul 2 8.Click dreapta pe iconita Game Cam din Tray si selectati Preferences. De aici va puteti selecta calea unde se vor salva viitoarele inregistrari ---Inregistrare demo--- Pentru a putea inregistra trebuie sa avetzi Game Cam deschis(pasul 7 pentru a-l deschide) I. Asigurativa ca aveti demo-ul in folderu cstrike II. Rulati Counter strike sau click stanga pe iconita Game Cam(GC) din system tray si selectati hl.exe III.deschideti consola si tastati: viewdemo numeledemoului.dem IV.da-ti ESC pentru a va apare fereastra de control pentru demo V.Resume game si pentru a putea inregistra folosi combinatia de taste “\” + “R” VI.Pentru a putea opri demo-ul apasati iarasi combinatia de taste de mai sus Filmul va fi inregistrat in format AVI Pentru a putea lipii filmultele facute folosi un editor precum Windows Movie Maker. Spor la inregistrat
Va Voi ajuta cu tot ce Voi Putea ! Faceti cate Un Klick Pe reclamele Google |
| |
| |
| DrKiller |
Date: Friday, 2008-03-28, 0:32 Am | Message # 2 |
Imi Place Aici
Group: Users
Respect: 1
da eroare la link ala de sus:D zice c a e blocata pag |
| |
| |
| yce |
Date: Friday, 2008-03-28, 3:57 Am | Message # 3 |
Admin
Group: Administrators
Respect: 8
E de la netul tau Mai incearca odata merge perfect la mine !
Va Voi ajuta cu tot ce Voi Putea ! Faceti cate Un Klick Pe reclamele Google |
| |
| |