EUSEBIU - abuz de putere - --==Reclamtii Jucatori/Admini==-- - --==Serverul Yce.Idle.Ro==-- - :::Forum::: center" align=center>
Main | :::Forum::: | Registration | Login
[New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
:::Forum::: » --==Serverul Yce.Idle.Ro==-- » --==Reclamtii Jucatori/Admini==-- » EUSEBIU - abuz de putere
EUSEBIU - abuz de putere
IONEKO Date: Monday, 2008-06-23, 3:12 Pm | Message # 1
Imi Place Aici
Group: Users
Respect: 1
Status: Offline
Azi am fost banat de adminul eusebiu deoarece nu i-a convenit ce harta a fost data la vot!EU i-am spus sa nu comenteze (recunosc ca am exgerat ) iar el mi-a dat ban 1000 de minute,intru din nou si imi da ban permanent!

Acum doresc sa stiu cu ce am gresit?doar pt ca i-am zis sa nu comenteze? angry angry angry angry angry angry

Am vazut regulile pe care le-a incalcat!
1.A facut abuz de putere dandu-mi fara un motiv intemeiat ban!
2.Ma injurat de nenumarate ori(si pe celalat admin l-a injurat)---ieri mi-a spus:'ioneko imi bag p_l_ in m_t_' si de atunci ma jigneste si injura incontinu pe server in fata celorlalti jucatori!!!da eu am indata 20 ani,am si eu orgoliu,trebuie sa fiu tratat in acest mod de un admin mai vechi????!!!!Macar daca are motiv,dar nu are!!!
3.De fiecare data se cearta cu ceilalti admini si nu imi place!JUcatorii rad de server cand vad cum se cearta si ce injuraturi scrie!!!

Marian te rog frumos sa imi dai unban si imunitate!NU am incalcat regulamentul si respect ceilalti admini si jucatori!Te rog frumos!Cand ne vom intalni ai sa vezi ca nu sunt ca oricine!Stiu ce inseamna adevarul si respectul!

Ip-ul meu este:89.41.219.40 Multumesc mult!

FEEL THE ENERGY!

:::Forum::: » --==Serverul Yce.Idle.Ro==-- » --==Reclamtii Jucatori/Admini==-- » EUSEBIU - abuz de putere
Page 1 of 11
Search:

By BUNICUTZ@

Site managed by uCoz system

center" align=center>