| spiri7 |
Date: Friday, 2008-03-21, 5:07 Pm | Message # 1 |
Atotstiutor
Group: Moderators
Respect: 2
Status: Offline |
۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩ Candva, inaintea timpului scris, un Ordin exista, care domnea asupra lumii. Totul era plin de armonie pana in momentul in care *Power a aparut in lumea oamenilor. Ordinul a fost distrus, iar membrii sai s-au imprastiat in toate cele 4 colturi ale lumii. Timp de milenii lumea a fost condusa de *Power si nimeni nu indraznea sa se indoiasca de ei , de puterea lor , de intelepciunea lor . Toti au fost supusi credinciosi, pana in 14 XII 2007 . In aceea zi obscura, 4 mari clanuri de oameni au decis sa nu mai accepte dominatia *Power, si sa riposeze. Astfel, Noul Ordin a fost fondat, un ordin format din descendentii vechiului Ordin. ۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩۩۩۩۞۩۩۞۩۩۞۩ Acele 4 clanuri au pierdut fiecare ..pe cand *Power lea maiestria jocului Counter-Strike .. Au facut statui cu *Power pana la adanci batraneti iar acum Dacia si Zimbru au cel mai mare respect din partea noastra !!
Fuck your Past , Fuck your Prezent but don't Fuck your Future |
| |
| |
|
|
| yce |
Date: Monday, 2008-06-16, 2:50 Am | Message # 3 |
Admin
Group: Administrators
Respect: 8
A fost munca destula..Treaba e ca doar o singura persoana tine si Radio Si Serverul (Au fost 3 servere odata) Clanul , Siteul , forumul Si asa mai departe..:) E un hooby
Va Voi ajuta cu tot ce Voi Putea ! Faceti cate Un Klick Pe reclamele Google |
| |
| |
| IONEKO |
Date: Monday, 2008-06-16, 4:22 Am | Message # 4 |
Imi Place Aici
Group: Users
Respect: 1
POT sa va ajut cu ceva,doar ca un semn de multumire? Spuneti-mi ,nu dau inapoi!
FEEL THE ENERGY! |
| |
| |
| yce |
Date: Monday, 2008-06-16, 7:09 Am | Message # 5 |
Admin
Group: Administrators
Respect: 8
Ar fi ceva..Sa tii doar o chestie de la radio deshise nu te va deranja cu nimic..se pune in colt acolo la radio si cand deschizi ps sa fie si aia deschisa sa puteam emite.. Asta ai putea doar daca ai ip real.. PS: Multumim de participarea ta ! PS: neai mai putea ajuta cu ceva fiind membru acestui site..Este undeva discutii/sugestii despre site sa postezi acolo ce ai vrea sa mai apara sau ce nuti place aici..sugestii pareri..:) Multumim !
Va Voi ajuta cu tot ce Voi Putea ! Faceti cate Un Klick Pe reclamele Google |
| |
| |
| IONEKO |
Date: Monday, 2008-06-16, 9:07 Am | Message # 6 |
Imi Place Aici
Group: Users
Respect: 1
Eu am pc deschis aproape nonstop,se odihneste doar 10 minute pe zi asa ca un program in plus nu strica! Deci vom mai vb pe mess,cand intru.!Ceao!
FEEL THE ENERGY! |
| |
| |